Джерело: www.dniprotoday.com

Шляхом підбору ключа чоловік пробрався до квартири 38-річної потерпілої, звідки викрав гроші та прикраси.

30 вересня близько 17:00 години до Дніпровського районного управління поліції надійшло повідомлення про крадіжку з квартири, що розташована на проспекті Науки. Повернувшись додому, власниця житла виявила відсутність грошей та золотих прикрас. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області. 

Працівники поліції оперативно розпочали розшук зловмисника. Завдяки професійним діям оперативників кримінальної поліції було встановлено особу зловмисника. Ним виявився 54-річний уродженець сусідньої області. Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта поліцейські вилучили викрадене майно, а саме: гроші, золоті прикраси, відмички та інші речові докази.

Затриманого чоловіка доставлено до поліції. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі тривають слідчі дії. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до вчинення аналогічних злочинів на території міста.

Даний випадок є черговим нагадуванням про необхідність бути обережними та вживати всіх можливих заходів для захисту свого майна. Поліція рекомендує громадянам встановлювати надійні двері, сигналізації та інші засоби безпеки. Також варто бути обережними при виборі замків та не довіряти незнайомим людям, які пропонують свої послуги з ремонту або встановлення дверних конструкцій.

У Дніпрі затримали квартирного злодія: викрадено гроші та прикраси

У Дніпрі затримали квартирного злодія: викрадено гроші та прикраси

У Дніпрі затримали квартирного злодія: викрадено гроші та прикраси