Джерело: www.dniprotoday.com

Кібершахрайство – це шахрайство, яке передбачає використання компютерів, мобільних телефонів, інтернет-мережі тощо.

У Дніпрі на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть безоплатний тренінг з кібергігієни. Містян навчать протидіяти кіберзлочинам та пояснять, як уберегтися від шахраїв у мережі. 

За словами організаторів зустрічі, тренінг буде корисним усім, хто хоче навчитися цифрової грамотності в мережі та уберегтися від шахраїв. 

Тренінг про кібершахрайство у Дніпрі

У світі, де майже все наше життя зберігається онлайн, знання основ кібергігієни — це перший крок до безпеки. Ми хочемо допомогти містянам захистити свої дані, особисту інформацію та приватність від загроз у цифровому просторі, — зазначають організатори.

На тренінгу ми поговоримо, як захистити свій комп’ютер, які небезпеки чекають на нас в інтернеті, як не стати жертвою шахраїв та протидіяти вірусам, спаму, хакерам та фішингу. 

Тренінг проведуть інспектори Управління патрульної поліції у Дніпропетровській області. Зустріч відбудеться у четвер, 29 серпня, о 15:00 за адресою вул. Старокозацька 40б (Гончаренко центр Дніпро). Аби долучитися, достатньо заповнити коротку реєстраційну форму за цим посиланням.

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. 

Раніше ми розповідали про історію авто-бренду Рено: з чого все починалося і як марка дійшла до таких висот?