Джерело: www.dniprotoday.com

У Марганці загинув 70-річний чоловік. У Кривому Розі вже відомо про трьох загиблих внаслідок нічної атаки, одна людина зникла безвісти. Пошукові роботи тривають.

Ще одна трагічна новина надійшла з Нікопольщини. Внаслідок чергового російського обстрілу, цього разу в Марганці, загинув 70-річний чоловік. Ця втрата стала черговим болючим ударом по мирному населенню. Про це повідомив голова Дніпровської обласної ради Микола Лукашук.

Безперервні атаки на цивільне населення

Протягом дня окупанти близько двох десятків разів атакували район, використовуючи артилерію, системи залпового вогню «Град» та безпілотники. Вогонь вівся по Нікополю, Покровській, Червоногригорівській, Мирівській та Марганецькій громадах. В результаті обстрілів зазнали руйнувань житлові будинки, господарські споруди, інфраструктура, а також цивільні об’єкти, такі як музей та адмінбудівля. Знищено гараж та автомобіль. Пошкоджено лінії електропередачі та газогін.

Нікопольщина продовжує жити під постійною загрозою російських обстрілів. Життя мирних жителів перетворилося на боротьбу за виживання. Кожен день приносить нові руйнування та жертви. Безжалісні атаки по цивільній інфраструктурі свідчать про те, що Росія свідомо намагається знищити українські міста та села.

Кривий Ріг: наслідки нічної атаки

Нагадаємо, що в ніч на 27 серпня, російські окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Вже відомо про трьох загиблих. Ще одна людина вважається безвісти зниклою. Рятувальні роботи тривають. Місто зазнало значних руйнувань: пошкоджено 8 магазинів і кафе, 14 багатоповерхівок, два десятки автомобілів.