квіти

Немає більш універсального та приємного подарунку, ніж букет квітів: він підкреслить ваше особливе ставлення, допоможе виразити почуття, які не завжди можна описати словами, створить приємне враження і покращить настрій. 

Для того, щоб легко та правильно обрати букет квітів до будь-якої події, пропонуємо до уваги 5 головних правил вибору квіткових композицій.

  1. Вподобання одержувача. Смаки, в тому числі, квіткові вподобання, індивідуальні: комусь подобаються класичні букети троянд, хтось полюбляє тюльпани, а хтось – гортензії. Якщо ви знаєте, які саме квіти подобаються одержувачу, звичайно, вибрати букет буде значно легше. Проте у тому випадку, якщо ви не знаєте, які саме квіти краще обрати, варто звернутися до класичних варіантів, які сподобаються більшості, або обрати універсальні квіткові композиції з кількох видів квітів.
  2. Подія – це ще один фактор, що впливає на вибір того, який букет квітів краще обрати. На день народження обирайте яскраві, позитивні букети, які підкреслять важливість свята та зачарують кольоровим рішенням. Для романтичної зустрічі – невеликі ніжні, витончені букети, які підкреслять почуття. А от для офіційних заходів або ж бізнес-зустрічей доречними будуть стримані варіанти: невеликі квіткові композиції у шляпних коробках.
  3. Символіка квітів. Не секрет, що кожна квітка з давніх давен має своє значення і може передати певне посилання. Тож цей момент також варто враховувати при виборі букету. Володіючи символікою квітів, ви зможете обрати композицію, яка максимально відповідатиме вашим почуттям та посилить ваше посилання, наприклад: 
  • троянди – символізують кохання та пристрасть (червоні) або чистоту і невинність (білі);
  • лілії – асоціюються з благородством і величчю, їх часто дарують на важливі ювілеї;
  • орхідеї – символізують витонченість та елегантність, ідеально підходять для подарунків на знакові події;
  • ромашки – уособлюють чистоту, простоту та щирість, їх можна дарувати на дружніх зустрічах.
  1. Сезонність. Сьогодні крамниці квітів пропонують великий асортимент квітів протягом всього року, проте, сезонні квіти – це завжди по-особливому красиво, гармонійно та атмосферно.
  2. Оформлення. Від того, як буде оформлена квіткова композиція або ж монобукет залежить його сприйняття, адже найкрасивіші квіти при неправильному декоруванні можуть втратити свою особливість, красу та сенс. Упаковка не повинна відволікати увагу від самих квітів, вона повинна підкреслювати їх красу і при оформленні завжди варто покладатись на професійних флористів, які допоможуть обрати найкращий варіант для кожного випадку.
Квіткові композиції крамниці квітів Flowers Story

Квіткові композиції крамниці квітів Flowers Story

Що ще важливо враховувати при виборі букета квітів

Крім тих п’яти правил, про які ми розповіли вище, нагадаємо про ще кілька рекомендацій, які допоможуть вам у будь-якій ситуації обрати найкращий букет квітів:

  • свіжість квітів – запорука того, що ваш квітковий подарунок буде радувати одержувача більш тривалий час;
  • аромат. Є квіти, що мають занадто різкі запахи, які можуть дратувати або ж визивати алергію, тому краще за все обирати квіти з нейтральними або ніжними ароматами;
  • колір. Обирайте квіти або в кольорах події, для якої ви шукаєте квітковий подарунок, або орієнтуючись на смаки отримувача, або ж, відштовхуючись, від події: романтична вечеря, зізнання у коханні, офіційна зустріч. 

Квіткові композиції можуть сказати більше, ніж тисяча слів, тому вибирайте їх з любов’ю, турботою і гарним настроєм, тоді ваш подарунок обов’язково буде надзвичайним. До речі, вам потрібен букет квітів? Завітайте до крамниці квітів у Запоріжжі Flowers Story https://flowers-story.com.ua