Джерело: www.dniprotoday.com

Виставка Їх з Перемогою чекають Музи – це важлива сторінка історії мистецтва Дніпра та всієї України, яка розповідає про подвиг тих, хто зараз в пекельному герці.

23 серпня, у День Державного прапора, Дніпровський будинок мистецтв запрошує на відкриття особливої інтерактивної виставки “Їх з Перемогою чекають Музи”. Ця виставка є продовженням масштабного проєкту “ВИСТОЇМО” і покликана звернути увагу громади на подвиг українських митців, які боронять нашу країну. Про це повідомляється у соціальних мережах Дніпровського будинку культури.

На виставці представлено понад 60 фотографій митців Дніпра, які захищають Україну в лавах ЗСУ та Національної гвардії. Відвідувачі зможуть побачити як творчий шлях героїв, так і їхні будні на фронті. На жаль, серед них є й ті, чиє життя обірвала війна: Олексій Хільський, Максим Семенов, Олександр Черніков та Василь Гузь. Їхні світлини стали символом незламності українського духу.

“Ця виставка – це не просто експозиція, це наша спільна пам’ять про тих, хто віддав життя за свободу України. Ми хочемо, щоб пам’ять про них жила вічно”, – зазначають організатори.

Виставка “Їх з Перемогою чекають Музи” – це важлива сторінка історії мистецтва Дніпра та всієї України, яка розповідає про подвиг тих, хто зараз в пекельному герці.

Деталі заходу:

  • Дата: 23 серпня
  • Час: 16:30
  • Місце: Дніпровський будинок мистецтв

Запрошуємо всіх небайдужих відвідати цю виставку та вшанувати пам’ять героїв!