Джерело: www.dniprotoday.com

Поліцейські фіксують кожен випадок воєнних злочинів. За фактом обстрілів відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

10 серпня російські окупанти не вщухали у своїх терористичних атаках на Нікопольський район. Ворог цілив по Нікополю, Марганецькій, Мирівській та Покровській сільській територіальній громаді, використовуючи артилерію та дрони-камікадзе. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Внаслідок ворожих обстрілів зазнали руйнувань житлові будинки, адміністративні будівлі, комунальні та сільськогосподарські підприємства, амбулаторія, господарські споруди, транспортні засоби, пожежне авто, лінії електропостачання, сонячні панелі. Один з приватних будинків був значно зруйнований вогнем. В будівлях побило віконне скло, понівечило дах, посікло фасади та пробило стіни.

Поліцейські задокументували всі наслідки ворожих обстрілів. За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

На жаль, це далеко не перший випадок, коли Нікопольщина зазнає руйнувань внаслідок російських обстрілів. Ворог продовжує тероризувати мирне населення, завдаючи ударів по житлових кварталах та об’єктах інфраструктури. Сьогодні 11 серпня, на ранок ворог продовжив обстріл Нікопольщини. Правоохоронці встановлюють наслідки ворожих атак.

Нікопольщина не здається! Незважаючи на всі труднощі, мешканці регіону продовжують боротися за своє майбутнє. Вони об’єднуються, допомагають один одному, відновлюють пошкоджене.

Окупанти атакували Нікопольський район

Окупанти атакували Нікопольський район

Окупанти атакували Нікопольський район