Джерело: www.dniprotoday.com

Завдяки оперативним діям вогнеборців, пожежу вдалося локалізувати та повністю ліквідувати о 7:11 годині. На щастя. внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

4 серпня о 5:44 годині надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Миру села Високе Томаківської селищної територіальної громади Нікопольського району. Про це повідомлено на сайті Головного управління ДСНС України у Дніпровській області.

Швидка реакція рятувальників

На місце події негайно виїхали два пожежних розрахунки з 8 рятувальниками на борту. Прибувши, вони виявили, що вогонь охопив господарчу споруду та майно всередині, площа пожежі становила близько 120 квадратних метрів.

Завдяки професіоналізму та злагодженим діям вогнеборців, пожежу вдалося локалізувати та повністю ліквідувати о 7:11 ранку. Жертв та постраждалих немає.

Для гасіння займання залучено 8 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Застереження від ДСНС

Головне управління ДСНС України у Дніпровській області нагадує громадянам про необхідність дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки. Зокрема:

  • Перевіряйте електропроводку: Регулярно оглядайте електропроводку, замінюйте пошкоджені розетки та вимикачі.
  • Не залишайте без нагляду опалювальні прилади: Ніколи не залишайте без нагляду працюючі пічки, каміни або інші опалювальні прилади.
  • Утримуйте територію в чистоті: Регулярно прибирайте територію навколо будинку від сміття та горючих матеріалів.
  • Майте вдома вогнегасник: Кожен будинок повинен бути обладнаний первинними засобами пожежогасіння.

Дії при виявленні пожежі

Якщо ви виявили пожежу, негайно телефонуйте за номером “101” і повідомте про місце займання, характер горіння та можлижні загрози. Не намагайтеся самостійно ліквідувати пожежу, якщо вона вийшла з-під контролю.

Важливо пам’ятати: Ваша безпека та безпека ваших близьких залежить від дотримання правил пожежної безпеки. Будьте обережні з вогнем і не допускайте ситуацій, які можуть призвести до трагедії.