Джерело: www.dniprotoday.com

Цього разу збірна України буде найчисельнішою в історії – до її складу увійшли 35 учасників. Їхня мужність та спортивний дух – це те, що надихає та дарує віру в майбутнє.

Сила духу, стійкість та жага до перемоги – ось що об’єднує чотирьох дніпропетровських ветеранів, які здобули право представляти Україну на Іграх Нескорених-2025. Про це повідомив голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

В’ячеслав Кайстро, Владислав Капканець, Дем’ян Дудля та Руслан Сергійчук – не просто спортсмени. Вони захисники нашої країни, які, отримавши поранення та травми, не зламалися, а знайшли в собі сили йти далі, обираючи шлях спорту та нових звершень. Останні двоє – амбасадори нашого проєкту #ТитаниUA

Їхня участь у цих престижних міжнародних змаганнях – це не лише шанс продемонструвати свою фізичну підготовку та силу волі, але й можливість донести до світу історію української стійкості та незламності.

Цього разу українська збірна налічуватиме 35 учасників, що робить її найчисельнішою в історії. До складу команди увійшли спортсмени з різних куточків країни, об’єднані спільним прагненням до перемоги та бажанням гідно представити Україну на світовій арені.

Хлопці братимуть участь у змаганнях з плавання, легкої атлетики та стрільби з лука. А ще – долучаться до командних видів спорту. Баскетболу та волейболу сидячи. Спробують й зимові ігри – керлінг, скелетон, лижні перегони та сноубординг.

Підтримаємо наших земляків! Їхня мужність та спортивний дух – це те, що надихає та дарує віру в майбутнє.

Четверо дніпропетровських ветеранів змагатимуться на Іграх Нескорених

Четверо дніпропетровських ветеранів змагатимуться на Іграх Нескорених