Джерело: www.dniprotoday.com

Чоловіку оголошено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, йому загрожує до 8 років тюрми.

45-річному жителю П’ятихаток оголосили про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй дружині. Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпровської області.

Зловмисник вдарив 50-річну жінку ножем у живіт під час сварки, що сталася 6 липня у їхній домівці. Потерпілу з тяжким травмами госпіталізували до лікарні. Правоохоронці вилучили знаряддя злочину та призначили експертизу. За даними слідства, чоловік діяв умисно. Йому інкримінують ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі триває досудове розслідування.

Ця трагічна подія підкреслює проблему домашнього насильства, яке, на жаль, і досі залишається однією з найгостріших соціальних проблем в Україні. Важливо! Якщо ви стали свідком або жертвою домашнього насильства, не мовчіть! Зверніться за допомогою до правоохоронних органів, соціальних служб або на гарячі лінії. Ви не самотні!

Національна “гаряча лінія” із попередження домашнього насильства — це цілодобова, анонімна та конфіденційна гаряча лінія, яка надає інформаційні, юридичні, психологічні та соціальні консультації постраждалим від домашнього та гендерно зумовленого насильства. Телефонуйте 116 123 або 0 800 500 335..