Джерело: www.dniprotoday.com

Водій надав ймовірно підроблене водійське посвідчення. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

5 липня вдень, екіпаж патрульної поліції зупинив у Центральному районі міста Дніпро автомобіль ЗАЗ, який порушив швидкісний режим. Водій рухався зі швидкістю 102 км/год, при дозволеній 50 км/год. Про це повідомлено в прес-центрі Патрульної поліції Дніпровської області.

Порушення було зафіксовано приладом TruCAM. Під час зупинки, водій надав інспекторам свої документи. Перевіривши водійське посвідчення за базами МВС, поліцейські встановили, що документ з такими даними зареєстрований на іншу особу. До того ж, на посвідченні були явні сліди підробки.

На місце події була викликана слідчо-оперативна група. Окрім ймовірної підробки документів, на водія також склали постанову за ч. 2 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права ним керувати).

Цей випадок вкотре підкреслює важливість ретельної перевірки документів водіїв з боку патрульної поліції. Дії патрульних у цій ситуації заслуговують на схвалення, адже вони проявили пильність та професіоналізм, що допомогло виявити ймовірного злочинця.