Джерело: www.dniprotoday.com

Цей жахливий інцидент ще раз нагадує нам про те, що жорстокість та байдужість можуть чатувати на кожному кроці.

21 травня у мирному місті Кривий Ріг сталася жахлива подія: двоє 21-річних юнаків безжально напали на 38-річного чоловіка. Цей жорстокий розбійний напад стався близько 18:00 години біля автобусної зупинки у Центрально-Міському районі. Про це повідомлено на фейсбук сторінці поліції Дніпровської області.

Проведеними заходами правоохоронці Криворізького районного управління поліції встановили чоловіків, причетних до злочину. Ними виявилися двоє місцевих жителів, які були затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі їм  повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Важливо!

  • Не будьте байдужими! Якщо ви стали свідком злочину або ж самі стали його жертвою, негайно повідомте про це до поліції.
  • Пам’ятайте: ваша пильність та небайдужість можуть врятувати життя та запобігти новим трагедіям.
  • Давайте разом дбати про безпеку нашого міста!

Сподіваємося, що жорстокі кривдники отримають справедливе покарання, а подібні випадки не повторяться знову.

Раніше ми писали, що криворіжець ледь не вбив знайомого, обливши його бензином та підпаливши. Між підозрюваним та потерпілим виникла сварка. Під час сварки підозрюваний облив потерпілого бензином та підпалив його. Внаслідок цього 49-річний чоловік отримав значні опіки і був госпіталізований до лікарні.