Джерело: www.dniprotoday.com

По прибуттю надзвичайників до місця події, вогонь охопив дах одноповерхової споруди, що не експлуатується. Площа займання становила 8 кв.м

У Дніпрі стався черговий випадок пожежі. Як повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Дніпровській області, сигнал про загоряння будівлі на проспекті Свободи, у Новокодацькому районі міста, надійшов до Служби порятунку «101» вдень 17 жовтня.

Прибувши на місце події, рятувальники виявили, що вогонь охопив дах одноповерхової нежитлової споруди. Площа пожежі становила 8 квадратних метрів. Завдяки оперативним діям пожежників, займання було локалізовано та повністю ліквідовано. На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

До ліквідації пожежі залучено 9 рятувальників та 2 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області. 

Рятувальники Дніпра ще раз продемонстрували свою професійність та відданість службі. Завдяки їхнім оперативним діям вдалося локалізувати та ліквідувати пожежу. Їхній героїзм заслуговує на повагу та подяку.

Пожежа на проспекті Свободи стала черговим нагадуванням про те, наскільки важлива пожежна безпека. Кожен з нас може внести свій внесок у запобігання пожежам, дотримуючись простих правил: перевіряючи електропроводку, не залишаючи без нагляду джерела відкритого вогню та викликаючи рятувальників при перших ознаках загоряння.