Сьогодні дніпряни нарешті перемогли. У домашньому матчі проти криворізького «Кривбасу» наша команда перемогла з рахунком 1:0.

Гол: Гаджиєв (57).
Про це повідомляє СК «Дніпро-1».


На матч проти «Кривбасу» тренерський штаб дніпрян провів дві зміни у порівнянні з матчем проти «Динамо» – не зіграли дискваліфікований Сарапій та кращий снайпер команди Гуцуляк, який захворів – їх замінили Гаджиєв (у центр захисту змістився Адамюк) і Ківінда. Також відзначимо появу в запасі Третьякова, Філіппова і Когута, котрі також залікували свої травми і вже готові виходити на поле.
На старті матчу за цілком рівної гри гостріше виглядали дніпряни. Першим пристрілку повів Бабенко, але його удар був досить неточним. А от коли на ударну позицію вийшов Ківінда, то голкіперу «Кривбаса» довелося попрацювати – Маханьков перевів м’яч на кутовий. Забігаючи наперед зазначимо, що цей епізод став найгострішим у всьому першому таймі. Спортклубівці більше тримали м’яч, іноді це тримання тривало більше хвилини, але загострень було дуже мало, а високий пресинг спортклубівців не призводив до бажаних результатів. З іншого боку і криворожани за весь перший тайм завдали лише один удар, і той неточний. Небагато було і стандартів (лише два кутових на обидві команди), тому підсумкові 0:0 у перші 45 хвилин гри виглядали цілком закономірними.
Мало що змінилося і з початком другого тайму. У дніпрян гострий момент був на 55-й хвилині, коли партнери вивели на удар Гаджиєва, але постріл пройшов вище поперечини. Але невдовзі Рамік забив таки свій перший гол в УПЛ! Бабенко у підкаті перехопив м’яч у суперника, Рубчинський віддав пас на Гаджиєва і той влучно пробив у нижній кут.
У підсумку спортклубівці досягли такої бажаної і довгоочікуваної перемоги!