Джерело: www.dniprotoday.com

Українська збірна вкотре продемонструвала високий рівень підготовки, здобуваючи нагороди на всіх етапах змагань.

Дніпро продовжує пишатися своїми талановитими мешканцями. Оперуповноважений сектору кримінальної поліції ВП № 1 Дніпровського РУП Єгор Набока довів, що він не лише відмінний правоохоронець, а й справжній чемпіон. У складі Національної збірної команди України з рукопашного бою він виборов срібну медаль на Чемпіонаті Європи, який проходив у місті Альмера (Королівство Нідерландів) з 4 по 6 жовтня. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Змагання зібрали понад 200 спортсменів з різних країн Європи, які демонстрували високий рівень майстерності та витривалості. Українська команда з перших хвилин заявила про себе, вигравши командні змагання за Кубок Європи.

Другий день чемпіонату був присвячений особистим поєдинкам, де українські спортсмени продовжили свою переможну ходу. Єгор Набока, виступаючи у ваговій категорії 70 кг, продемонстрував високу техніку та силу волі, здобувши срібну медаль.

Цей успіх – результат не лише таланту Єгора, а й його наполегливих тренувань та відданості обраній справі. Він є прикладом для наслідування для молоді, доводячи, що поєднувати службу в поліції та високі спортивні досягнення цілком реально.

Вітаємо Єгора Набоку з блискучою перемогою! Його досягнення – це гордість для Дніпра та всієї України. Бажаємо йому нових перемог та подальших успіхів!

Дніпрянин Єгор Набока виборов срібну медаль на Чемпіонаті Європи

Дніпрянин Єгор Набока виборов срібну медаль на Чемпіонаті Європи