Джерело: www.dniprotoday.com

З коштів державної субвенції 195 млн грн депутати спрямували на реконструкцію будівлі головного корпусу «Криворізької міської клінічної лікарні №2», відомої як «Тисячка».

На останній сесії Дніпропетровської обласної ради було прийнято важливе рішення щодо фінансування медичної сфери. Як повідомив голова обласної ради Микола Лукашук, на розвиток медицини в області буде виділено майже 447 мільйонів гривень.

Зокрема кошти будуть розподілені за наступними напрямками:

  • 116 млн грн – забезпечення роботи медзакладів;
  • 112 млн грн – придбання медикаментів та обладнання;
  • 217 млн грн – ремонти та реконструкції приміщень в лікарнях області;
  • 1,9 млн грн – забезпечення безперебійної роботи закладів в умовах відсутності електропостачання.

Окремий акцент – на реконструкції «Тисячки»

Особливу увагу депутати приділили реконструкції будівлі головного корпусу «Криворізької міської клінічної лікарні №2», відомої як «Тисячка». На цей проєкт буде спрямовано 195 мільйонів гривень державної субвенції. Завдяки цим коштам, в області з’явиться сучасний медичний центр, який надаватиме якісні медичні послуги жителям регіону.

«Це дійсно важливий проєкт, початок якому вже покладено. По завершенню наша область матиме сучасний медичний центр, в якому будуть доступні медичні послуги найвищої якості. Дякую усьому депутатському корпусу, нашій великій команді, ОВА та профільним фахівцям за плідну роботу та злагоджену позицію!» – зазначив Микола Лукашук.