Джерело: www.dniprotoday.com

Хлопці та дівчата організували благодійний збір. Загалом виручили майже 400 тисяч гривень.

Голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив про чергову хвилю підтримки наших захисників з боку активної молоді області.

Минулого тижня молоді волонтери зосередили свої зусилля на забезпеченні штурмових підрозділів усім необхідним. Цього разу підтримку отримали воїни ПвК “Схід”, які відіграють ключову роль у захисті нашого повітряного простору. Завдяки їхній самовідданій праці, багато життів було врятовано.

За результатами організованого благодійного збору, молоді люди зібрали майже 400 тисяч гривень. На ці кошти було придбано та повністю обслуговано позашляховик, забезпечено вантажівку необхідними колесами, а також закуплено генератори та зарядні станції. Уся зібрана допомога вже передана захисникам.

“З безмежною вдячністю за захист. Впевнений, лише така взаємодопомога та згуртованість допомагає Україні вистояти. Коли ті, хто в тилу, дбають про тих, хто на передовій. Заради спільної мети – Перемоги”, – наголосив Сергій Лисак.

Ця історія є яскравим прикладом того, як українська молодь активно долучається до підтримки Збройних Сил України. Їхня ініціатива та небайдужість є справжнім натхненням для всіх нас.

Молодь Дніпра підтримала ПвК Схід

Молодь Дніпра підтримала ПвК Схід

Молодь Дніпра підтримала ПвК Схід

Молодь Дніпра підтримала ПвК Схід