Джерело: www.dniprotoday.com

Аби зібрати кошти, провели благодійну виставу, з продажу білетів заробили необхідну суму – 150 тис. грн. Ця допомога – явний доказ, що мистецтво здатне не лише розважати, а й обєднувати людей.

Дніпровський театр “Віримо” зробив вагомий внесок у підтримку Збройних Сил України. Завдяки благодійній виставі, актори театру зібрали 150 тисяч гривень, які були спрямовані на придбання антидронової рушниці. Сьогодні, 5 жовтня, цю необхідну зброю передали українським захисникам. Про це повідомлено в прес-центрі Дніпровської міської ради.

“Це дуже потужна допомога”, – поділився своїми враженнями воїн ЗСУ Олександр. “Ворожих дронів зараз багато, тож рушниця точно стане в нагоді. Приємно, що люди в цивільному житті не забувають про потреби захисників та продовжують допомагати армії. Дуже дякую”.

Ініціатива придбання антидронової рушниці виникла в театрі “Віримо” після того, як стало відомо про гостру потребу ЗСУ в таких засобах протидії. Аби зібрати необхідну суму, театр організував благодійну виставу, на яку зійшлися небайдужі містяни. Завдяки їхній підтримці, ціль була досягнута в найкоротші терміни.

«Коли театр зібрав цю суму, фонд «Культурна столиця» провів всі необхідні процедури для замовлення та виготовлення рушниці. Ця допомога – явний доказ, що мистецтво здатне не лише розважати, а й об’єднувати людей для важливої мети», – зауважив Григорій Гельфер, голова МБФ «Культурна столиця», заслужений діяч мистецтв України