Джерело: www.dniprotoday.com

Незважаючи на руйнування та небезпеку, мешканці Нікопольщини демонструють незламний дух та підтримку один одного.

Протягом дня російські окупанти майже два десятки разів атакували Нікопольщину. Ворог застосовував різноманітну зброю: артилерію, дрони-камікадзе та боєприпаси, скидані з безпілотників. Про це повідомив голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Під ворожий вогонь потрапили Нікополь, Марганецька, Червоногригорівська та Покровська громади. Внаслідок обстрілів виникло дві пожежі. Пошкоджено п’ять приватних будинків, автомобіль, господарські споруди та два десятки сонячних панелей. Також постраждали коледж та інфраструктура, зокрема, лінія електропередач. На щастя, обійшлося без людських втрат.

Вдень силам протиповітряної оборони вдалося збити ворожий безпілотник в небі над областю. Незважаючи на героїчний опір українських захисників, російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення.

Нікопольщина під черговим ударом

Нікопольщина під черговим ударом

Нікопольщина під черговим ударом

Нікопольщина під черговим ударом

Дніпровський район

Також голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак повідомив, що внаслідок ворожої атаки у Дніпровському районі сталася пожежа на приватному подвір’ї. Зайнялися гараж і дві автівки. Приборкували вогонь 20 рятувальників. Полум’я вже вгамували. Загиблих і постраждалих немає.