Джерело: www.dniprotoday.com

Кожна загибла людина – це незмірний біль для рідних та близьких. Памятаємо про кожну жертву російського терору. Щирі співчуття їхнім рідним.

Сьогодні, 23 вересня, мешканці Кривого Рогу вшановують пам’ять загиблих внаслідок російської ракетної атаки, що сталася в ніч проти суботи. Про це повідомив голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Звірства окупантів забрали життя трьох людей, серед яких – 12-річний хлопчик. Ще одна дитина, дівчинка того ж віку, загинула внаслідок удару дроном-камікадзе по Нікополю цими вихідними. російський терор не знає меж. Житла мирних мешканців, дитячі посмішки – все це стає мішенню для агресора. Кожна загибла людина – це незмірний біль для рідних та близьких. Висловлюємо щирі співчуття всім, хто втратив своїх рідних.

Ніч на Дніпровщині минула відносно спокійно, однак вже з ранку ворог поновив обстріли. Кілька разів росіяни атакували Нікополь, застосувавши безпілотники та артилерію. Інформація щодо наслідків цих обстрілів уточнюється.

Ми пам’ятаємо про кожну жертву російського терору і ніколи не забудемо про їхні страждання. Разом ми змусимо агресора відповідати за всі скоєні злочини.