Джерело: www.dniprotoday.com

У Дніпрі відбулося відкриття нового учбового сезону AJT Junior, міжнародної мережі клубів з неформальної освіти для дітей з єврейським корінням.

Освітяни клубу Shahar, який працює на базі єврейського культурного центру, обіцяють, що у цьому році дітлахи ще більше дізнаватимуться про єврейську культуру та традиції за допомогою цікавих інтерактивних занять і подій. Адже вони підготували для маленьких учасників кілька унікальних ініціатив, які зроблять цей рік особливим.  

“Команда AJT Junior розпочинає цей сезон із великим ентузіазмом та натхненням. Наша мета – створити ще більше творчих та захоплюючих моментів для наших учасників, допомогти їм розвивати свої навички й таланти, а також об’єднати родини через спільні активності”, – відзначила Марина Савицька, координаторка AJT Junior у Дніпрі. 

Зокрема, у новому сезоні заплановані активності, у яких братимуть участь діти разом з батьками, що допоможе не тільки весело провести час, а й зміцнити сімейні стосунки. А ще на дітлахів чекають креативні майстер-класи з досвідченими професіоналами у різних сферах мистецтва та спеціальні заняття для розвитку лідерських якостей, щоб допомогти молоді виявляти свій потенціал та впевнено досягати своїх цілей.

Мені дуже подобаються наші творчі майстер-класи! Завжди дізнаюся щось нове і можу втілити свої ідеї в життя. Це неймовірно надихає! — розповідає 12-річна учасниця клубу Софія.

Міжнародна мережа AJT Junior відкрилася в Україні у 2021 році для того, чтоб створити для дітей простір, де вони можуть розвивати свої таланти, соціальні навички та лідерські якості, знайомлячись з єврейською культурою та традиціями.

Довідка

Active Jewish Teens (AJT) Junior – це міжнародна мережа клубів з неформальної освіти для дітлахів 7-12 років, які мають активну позицію в єврейській громаді.  

Більше інформації шукайте на сайті: https://www.ajt-junior.net/

Також стало відомо, що іноземцям у ЗСУ буде легше отримати громадянство України – аналітики пояснюють, як працюватиме новий закон.