Джерело: www.dniprotoday.com

Загалом за минулу добу було атаковано райцентр, Марганецьку, Мирівську та Покровську сільську територіальну громаду.

Окупанти продовжують тероризувати мирне населення Нікопольщини. Вчора, 10 вересня, ворог завдав низки потужних ударів по місту та району, використовуючи різноманітну зброю: від важкої артилерії до дронів. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Масштабні руйнування

Внаслідок обстрілів було пошкоджено критичну інфраструктуру міста, адміністративні будівлі, житлові будинки, дитячий садок, ліцей, лінії електропередач та транспортні засоби. Один автомобіль повністю згорів. Багатоповерхівки зазнали значних пошкоджень: вибиті вікна, пошкоджені дахи, стіни та стелі.

Жертви серед цивільного населення

Під час обстрілів 45-річний чоловік отримав поранення. Його було госпіталізовано.

Поліція фіксує воєнні злочини

Правоохоронці задокументували численні факти руйнувань та пошкоджень внаслідок обстрілів. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом порушення законів і звичаїв війни. Загалом за минулу добу було атаковано райцентр, Марганецьку, Мирівську та Покровську сільську територіальну громаду. Чергові частини поліції опрацювали понад пів сотні повідомлень від громадян щодо обстрілів.

Ситуація залишається напруженою

Сьогодні вранці обстріли тривали. Попередньо відомо про нові пошкодження інфраструктури. Поліція продовжує працювати на місцях подій та встановлювати остаточні наслідки російських атак.

Нікопольщина під безперервним вогнем: руйнування та постраждалі

Нікопольщина під безперервним вогнем: руйнування та постраждалі