Андрій Бондарев боронив Україну з початку повномасштабного вторгнення. 27 квітня на Авдіївському напрямку він загинув від осколків саморобного вибухового пристрою ворога.

27 квітня на Авдіївському напрямку у Нетайловому загинув боєць 78-го окремого десантно-штурмового полку «Ґерць», Андрій Бондарєв, оператор БпЛА. Цю сумну звістку повідомила у дописі Анна Третьяк-Прудская.

На початку повномасштабного вторгнення московитів, Андрій без вагань став на захист України. Спочатку він був піхотинцем у 93-й бригаді, а відтак приєднався до аеророзвідки, де отримав позивний «Дрон».

У квітні 2023 року Андрій перевівся до 78 ОДШП«Ґерць». Там, за майстерність, він і отримав позивний «Бонд».

Боєць загинув 27 квітня, вранці, під час перезарядки. Тоді окупанти поцілили по позиціям саморобним вибуховим пристроєм.

«Бонд» був настільки талановитий щодо техніки, що міг з того, що під ногами валялось підмотати, підшаманити й реанімувати пошкоджений дрон. Родзинкою «Бонда» був його гумор. Зафарбовані у чорні й світлі кольори жарти, завжди заряджали життєвою енергією побратимів, якими б не були обставини, – згадує його побратим Сергій, який прауював у парі з Андрієм.

Висловлюємо щирі співчуття близьким, рідним та побратимам загиблого воїна. Навіки слава.