Джерело: www.dniprotoday.com

У Дніпрі затримали 50-річного чоловіка, який вчинив стрілянину на вулиці Вартових Неба. Потерпілий госпіталізований.

7 вересня близько 18:45 надійшло повідомлення про стрілянину в Шевченківському районі Дніпра. На місце події негайно виїхали правоохоронці. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

За попередньою інформацією, між двома чоловіками виник конфлікт, під час якого один з них дістав зброю та вистрелив у свого опонента. Після скоєного стрілок сіл в автомобіль та зник з місця злочину. Пораненого чоловіка госпіталізували до лікарні. Працівники поліції оперативно встановили особу зловмисника та затримали його за місцем проживання. Затримання проводилося за силової підтримки спецпризначенців.

Слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Дніпро: поліція затримала стрілка, який поранив чоловіка

Ця трагедія знову показала, що насильство не вирішує жодних проблем. Ми закликаємо всіх громадян бути толерантними один до одного та шукати мирні шляхи вирішення конфліктів. Лише об’єднавши зусилля, ми зможемо зробити наше суспільство більш безпечним.