Джерело: www.dniprotoday.com

За оновленою інформацією, від вчорашньої ракетної атаки по Павлограду вже 74 постраждалих.

Ще одна безсонна ніч для мешканців Нікополя. російські окупанти, не втомлюючись сіяти смерть і руйнування, чотири рази обрушили на місто шквал вогню з артилерії та дронів-камікадзе. Житлові будинки, інфраструктура – все опинилося під прицілом ворога. Про це повідомив голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Окупанти використали у своїх атаках як дрони-камікадзе, так і важку артилерію. За попередньою інформацією, ворог завдав значних руйнувань цивільній інфраструктурі міста. На щастя, обійшлося без людських жертв. В інших населених пунктах Нікопольського району та на решті території Дніпровської області ситуація залишається стабільною.

Щодо наслідків вчорашнього ракетного удару по Павлограду, то кількість постраждалих наразі становить 74 особи. Роботи з ліквідації наслідків обстрілу тривають.

Ми висловлюємо щиру подяку всім, хто допомагає постраждалим: медикам, рятувальникам, волонтерам. Ваша робота – це справжній подвиг.

Агресор не зламає нас! Незважаючи на всі труднощі, українці продовжують боротися за свою свободу і незалежність. Ми відстоюємо своє право жити в мирній країні. І ми обов’язково переможемо!