Джерело: www.dniprotoday.com

Оксана встановила рекорд України за кількістю медалей на Паралімпійських іграх у легкій атлетиці. Вона виступила у класі T12 та показала результат 55,67 с.

Нашу країну на міжнародній спортивній арені продовжують прославляти українські спортсмени. Цього разу бронзову медаль на Паралімпійських іграх у Парижі виборола видатна легкоатлетка з Нікополя, Оксана Ботурчук. Про це повідомив голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

У фінальному забігу на 400 метрів у класі Т12 Оксана, разом зі своїм гайдом Микитою Барабановим, показала чудовий результат – 55,67 секунди. Ця перемога стала особливою для спортсменки, адже вона підкорила свою найголовнішу дистанцію чотириріччя. 

Варто зазначити, що Оксана Ботурчук – справжня легенда українського спорту. Ця бронзова нагорода стала для неї вже 11-ю медаллю на Паралімпійських іграх. Таким чином, вона встановила новий національний рекорд за кількістю медалей на Паралімпійських іграх у легкій атлетиці.

Вітаємо Оксану Ботурчук з черговою перемогою! Ми пишаємося тим, що така талановита спортсменка представляє нашу країну на міжнародній арені. Бажаємо їй нових досягнень та незламного спортивного духу!