Джерело: www.dniprotoday.com

Дотримання простих правил пожежної безпеки допоможе уникнути трагічних наслідків і зберегти ваше майно.

Сьогодні, 4 вересня, близько полудня надійшло повідомлення про пожежу у селищі Широке Криворізького району. Вогонь охопив дах житлового будинку на вулиці Озерній та домашнє майно всередині. Загальна площа пожежі склала 9 квадратних метрів. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління ДСНС України у Дніпровській області.

На місце події негайно виїхали рятувальники. Завдяки їх оперативним діям вдалося локалізувати та повністю ліквідувати пожежу о 12:12. На щастя, обійшлося без постраждалих. До гасіння пожежі було залучено 8 рятувальників та 2 одиниці спеціальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Рятувальники нагадують про необхідність дотримуватися правил пожежної безпеки. Поради щодо пожежної безпеки:

  • Регулярно перевіряйте електропроводку. Своєчасно замінюйте пошкоджені дроти та розетки.
  • Не залишайте без нагляду ввімкнені електроприлади. Особливу увагу звертайте на праски, обігрівачі та інші тепловиділяючі прилади.
  • Утримуйте відстань між опалювальними приладами та легкозаймистими матеріалами. Не сушіть білизну над газовою плитою або іншими джерелами відкритого вогню.
  • Встановіть у будинку автономні пожежні сповіщувачі. Вони допоможуть вчасно виявити задимлення та розбудити вас у разі пожежі.
  • Майте вдома вогнегасник та знайте, як ним користуватися.

Криворізький район: ліквідовано займання житлового будинку