Джерело: www.dniprotoday.com

Подія відбудеться 24 червня (пн) о 18:30 у БК Машинобудівників (вул. Робоча, 166). Вартість квитків від 270 грн. Під час концерту збиратимуть кошти на катер для ГУР.

«Добрих новин чекати — невдячна справа». Втім, вже скоро ви матимете змогу поринути у світ щирої та глибокої музики гурту «Один в каное» у своєму рідному місті!

24 червня (пн) о 18:30 на вас чекає концерт у БК Машинобудівників (вул. Робоча, 166), де «Один в каное» презентують свою нову програму під назвою «Бути собою». Це буде вечір, сповнений емоцій: ви зможете радіти та сумувати, плакати та сміятись разом з улюбленими музикантами.

Прозвучать як знайомі та улюблені хіти, такі як «Один в полі воїн», «Човен», «У мене немає дому», так і нові композиції, які допоможуть усім нам впоратись з викликами сьогодення. Крім того, під час концерту «Один в каное» спільно з глядачами збиратимуть кошти на придбання катера для Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Деталі

  • Вартість квитків: від 270 грн
  • Квитки на концерт можна придбати вже зараз за посиланням.

Не пропустіть цю можливість почути улюблену музику та зробити свій внесок у нашу спільну перемогу! Купляйте квитки вже зараз, адже кількість обмежена.

Це не єдина добра новина. Манга «Проводжальниця Фрірен» вийде українською мовою.