Українські захисники, а саме бійці потужного спецпідрозділу та штурмовики Скали, отримали значне поповнення техніки завдяки зусиллям благодійників.

Українські захисники отримали нове підсилення від волонтерів. Благодійники передали їм 4 пікапи, пригнані з Канади, “Швидку” допомогу з Франції та 2 дрони. Про це повідомив голова Дніпровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Пікапи пройшли повне техобслуговування, деякі деталі замінили, а кузови переварили, щоб зробити їх міцнішими та здатними витримувати зброю. Машини також пофарбували в камуфляжні кольори, щоб вони були непомітними на передових позиціях. Після тестування та заправки паливом пікапи вирушили на фронт.  “Швидка” допомога з Франції також буде корисною для воїнів. Її обладнали всім необхідним для надання першої медичної допомоги в умовах бойових дій. Крім того, бійцям передали 2 дрони, які допоможуть їм розвідувати місцевість та коригувати вогонь.

Ці подарунки стали можливими завдяки команді справжніх патріотів, які з початку повномасштабного вторгнення підтримують українських захисників. Вони купують для них необхідну амуніцію, озброєння та інші важливі речі. Дякуємо всім, хто допомагає українській армії! Разом ми переможемо!

Нещодавно ж хлопці заснували Фонд, щоб робити ще більше. Дякую за це, брати по духу! – додоа Сергій Лисак.