Джерело: www.dniprotoday.com

Інтерактивні елементи вистави дозволять маленьким глядачам відчути себе справжніми чарівниками. За допомогою світяться паличок вони зможуть впливати на хід подій на сцені та на екрані.

Дніпро готується до справжнього новорічного дива! У Будинку культури Машинобудівників відбудеться мультимедійна вистава “У пошуках Святого Миколая”, яка перенесе малят у чарівний світ пригод.

Маленькі глядачі разом із Ельфами вирушають на пошуки Святого Миколая! Але замість нього вони потрапляють до Санта Клауса, зустрінуть Китайського та Індійського чарівників, познайомляться з китайським левом та блакитним Слоном, і пограють зі справжніми Пінгвінами!! А ось, чи вдасться їм знайти Викрадача і повернути нашого Миколая? Хмммм… Приходьте, і самі побачите!

На час вистави, усі діти отримують чарівну паличку, що світиться, за допомогою якої вони керують подіями- і на сцені і на екрані. На вас чекає зустріч з улюбленими персонажами, ігри, танці, справжня магія нового року і звичайно ж зустріч із Миколаем!! Ой, пробалакалися!)))

Звичайно ж, ми знайдемо Миколаю, а він разом з дітьми начаклує Ялинку в червоних чобітках, яка сама прибіжить на свято! Так, так, вам не почулося! Не пропустіть, дивовижну виставу з сучасними технологіями, яскравими костюмами та непередбачуваним сюжетом.

  • Де? –  Дніпро,   БК Машинобудівельників 
  • Коли? – 25 грудня 2024, 17:00
  • Скільки? – 150 – 440 грн
  • Придбати квитки можна на сайті – KARABAS – У пошуках святого Миколая (Дніпро).