Джерело: www.dniprotoday.com

Через сильне задимлення мешканці сусідньої оселі не змогли самостійно вийти на свіже повітря. Їх вивели вогнеборці сходовою клітиною.

6 жовтня о 18:44 до Служби порятунку «101» надійшло тривожне повідомлення про пожежу в одному з помешкань дев’ятиповерхового житлового будинку, розташованого на вулиці Полігонній Соборного району міста Дніпро. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління ДСНС України у Дніпровській області.

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що вогонь охопив домашнє майно в квартирі на шостому поверсі, розповсюдившись на площі 15 квадратних метрів. Сильне задимлення створило серйозну загрозу для життя мешканців сусідньої оселі, які опинилися в пастці.

Проявивши високий професіоналізм та відвагу, вогнеборці оперативно проникли в задимлене приміщення та евакуювали чоловіка та жінку сходовою клітиною. На щастя, постраждалих не було, і медична допомога їм не знадобилася.

Пожежу було повністю ліквідовано о 19:27. Для гасіння займання було залучено 15 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України в області.

Ця подія ще раз нагадала про важливість дотримання правил пожежної безпеки та про героїчну працю рятувальників, які щодня ризикують своїм життям, щоб захистити інших.

Дніпро: рятувальники ліквідували пожежу та врятували людей