Джерело: www.dniprotoday.com

Військові медики – це справжні Герої, які цілодобово працюють з шаленим навантаженням, в екстремальних умовах заради надання допомоги пораненим.

До Дня захисників і захисниць України, голова Дніпровської обласної ради Микола Лукашук відзначив військових медиків одного з госпіталів Дніпровщини. Про це він повідомив у своєму телеграм каналі.

Микола Лукашук наголосив на важливості роботи військових медиків, які роблять неможливе, аби зберегти здоров’я наших захисників. Їхня професійність, відданість та великі серця допомагають Україні протистояти російській агресії.

«Вони рятують наших воїнів, які захищають державу. Роблять неможливе заради збереження їхнього здоров’я та подальшої реалізації, допомагаючи Україні протистояти російському агресору. Військові медики – це справжні Герої, які цілодобово працюють з шаленим навантаженням, в екстремальних умовах заради надання допомоги пораненим. Їхня професійність і великі серця повертають оборонців країни до своїх родин, побратимів», – зазначив Микола Лукашук.

Слова подяки та поваги лунали на адресу медичних працівників, які щодня ризикують своїм життям, аби врятувати інших. Їхній внесок у перемогу України неоціненний. Дякуємо вам за кожне врятоване життя, за мужність і самовідданість!

У Дніпрі відзначили військових медиків одного госпіталів

У Дніпрі відзначили військових медиків одного госпіталів

У Дніпрі відзначили військових медиків одного госпіталів