Джерело: www.dniprotoday.com

Ображена жінка ножем декілька разів вдарила чоловіка у спину. 52- річного потерпілого з ножовими пораненнями госпіталізували до лікарні.

У Верхньодніпровську сталася трагедія, яка сколихнула громадськість. Під час сімейної сварки 39-річна жінка завдала ножових поранень своєму 52-річному співмешканцю. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Як стало відомо, інцидент стався за місцем проживання подружжя. Внаслідок виниклого конфлікту, жінка, обурена на чоловіка, декілька разів вдарила його ножем у спину. Потерпілого з важкими травмами госпіталізували до лікарні.

Правоохоронці оперативно прибули на місце події та затримали підозрювану. 30 вересня слідчі повідомили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За скоєне їй загрожує до восьми років позбавлення волі. 

Історія, що сталася у Верхньодніпровську, є яскравим прикладом того, як ескалація сімейних конфліктів може призвести до трагічних наслідків. Важливо пам’ятати, що домашнє насильство – це не приватна справа, а злочин, який має суспільні наслідки. Кожен з нас може внести свій вклад у боротьбу з цим явищем, звертаючи увагу на ознаки насильства в оточенні та надаючи підтримку тим, хто її потребує.