Джерело: www.dniprotoday.com

Патрульні, які прибули на місце події, попередньо зясували, що водійка автомобіля Honda не виконали вимогу дорожнього знаку 2.1 і не надала дорогу мотоциклісту. У результаті цього сталося зіткнення.

Учора, 20 вересня, у Шевченківському районі Дніпра сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав мотоцикліст. Про це повідомлено в прес-центрі Патрульної поліції Дніпра.

За попередньою інформацією патрульних, аварія сталася через порушення правил дорожнього руху водійкою автомобіля Honda. Вона не дотрималася вимог дорожнього знаку 2.1 “Дати дорогу” і не надала перевагу в русі мотоциклісту BMW. Внаслідок зіткнення водій двоколісного транспортного засобу отримав травми та був госпіталізований.

Під час огляду місця події поліцейські виявили низку підозрілих обставин. Зокрема, номерний знак, встановлений на мотоциклі, не відповідав його технічним характеристикам і не був зареєстрований в базах даних МВС. Крім того, код ідентифікації транспортного засобу мав ознаки підробки та належав іншому транспортному засобу.

На місце події були викликані слідчий з розслідування ДТП та слідчо-оперативна група для проведення детального огляду та фіксації всіх обставин аварії. Мотоцикл був евакуйований на штрафмайданчик. Усі деталі з’ясують слідчі. 

Ця аварія ще раз підкреслює важливість дотримання безпеки на дорогах. Водії та мотоциклісти повинні бути особливо уважними та обережними, адже від їхніх дій залежать життя та здоров’я інших учасників дорожнього руху.