Джерело: www.dniprotoday.com

Під час обшуку на горищі будинку фігуранта правоохоронці вилучили близько чотирьох кілограмів висушеної нарковмісної рослини.

Співробітники поліції Синельниківського району викрили чергове кримінальне правопорушення, пов’язане з незаконним обігом наркотичних речовин. Під час проведення санкціонованого обшуку у приватному домоволодінні місцевого жителя, правоохоронці виявили та вилучили докази його протиправної діяльності. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Як з’ясувалося, 40-річний мешканець Синельникова займався вирощуванням рослин конопель. Крім того, на горищі його будинку поліцейські виявили близько чотирьох кілограмів висушеної наркотичної речовини. Вилучені докази були направлені на проведення експертизи.

Наразі слідчі Синельниківського районного управління поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Синельниківська окружна прокуратура.

Кожен з нас може внести свій вклад у боротьбу з наркоманією. Якщо ви стали свідком незаконного обігу наркотиків, не будьте байдужими – повідомте про це правоохоронні органи. Разом ми зможемо зробити наше суспільство більш безпечним і здоровим.

Поліція викрила наркоплантацію у Синельниковому

Поліція викрила наркоплантацію у Синельниковому