Джерело: www.dniprotoday.com

Під час ліквідації займання співробітники Служби порятунку виявили всередині будинку чоловіка, 1969 року народження та жінку, 1949 року народження без ознак життя.

В ніч на 18 вересня, о 01:45 до Служби порятунку «101» надійшло тривожне повідомлення про пожежу на вулиці Пластівська Центрального району міста Дніпро. Про це повідомлено в прес-центрі Головного управління ДСНС України у Дніпровській області.

На місце події негайно виїхали рятувальні підрозділи. Прибувши за вказаною адресою, вогнеборці встановили, що горить одноповерховий житловий будинок та господарча споруда на загальній площі 200 квадратних метрів. Пожежа швидко розповсюджувалася, створюючи загрозу життю людей.

Попри всі зусилля рятувальників, ліквідувати пожежу вдалося лише о 03:58. На жаль, під час гасіння вогню всередині будинку були виявлені тіла чоловіка, 1969 року народження, та жінки, 1949 року народження.

До ліквідації пожежі було залучено 15 рятувальників та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпровській області.

Пам’ятайте, що пожежа може виникнути в будь-який момент. Будьте обережні з вогнем, регулярно перевіряйте електроприлади, встановлюйте вдома автономні пожежні сповіщувачі та навчайте своїх дітей правилам пожежної безпеки.