Джерело: www.dniprotoday.com

руденя ухвалив рішення про часткову евакуацію населення з території, де веде роботу ППО і локалізується пожежа. Жителів тТоропця евакуюють у сусіднє місто тверської області – західну двіну.

У ніч на 18 вересня місто торопець тверської області росії стало свідком масштабної пожежі та детонації, спричинених атакою безпілотників. Місцева влада оголосила часткову евакуацію населення. Про це пише Українська правда.

За попередніми даними, під удар потрапив склад боєприпасів, збудований у 2018 році. Цей об’єкт, за офіційною інформацією, відповідав найвищим світовим стандартам безпеки і міг зберігати до 240 тонн боєприпасів у кожному сховищі. 

губернатор тверської області ігор руденя повідомив про масовану атаку дронів на регіон і розпорядився про евакуацію жителів із небезпечної зони. Люди були перевезені до сусіднього міста західна двіна, де місцева влада тимчасово призупинила роботу шкіл і дитячих садків.

Пожежа супроводжувалася потужними вибухами, що свідчить про детонацію боєприпасів. Відеозаписи з місця події облетіли мережу, викликавши широкий резонанс. Цієї ночі про вибухи також повідомляли у брянській, смоленській, тульській та орловській областях росії.