Джерело: www.dniprotoday.com

Причини, через які особу, що супроводжувала Усика, не допустили на борт літака, представники прикордонної служби та аеропорту не розголошують.

Відомий український боксер Олександр Усик опинився у центрі інциденту в міжнародному аеропорту Кракова. У вівторок він не зміг здійснити запланований рейс до Салонік через несподівані обставини. Про це пише Укрінформ.

Як повідомили речник Карпатського відділу Прикордонної служби Польщі Яцек Міхаловський та речниця краківського аеропорту “Баліце” Наталія Вінсе, причиною інциденту стало недопущення на рейс особи, яка супроводжувала Усика.

“Один з громадян України не був допущений на рейс, а інший відмовився летіти без нього”, – пояснив Міхаловський. Ця ситуація призвела до того, що обидва українці втратили статус пасажирів і відмовилися залишити зону виходу на посадку.

За словами прикордонника, для вирішення ситуації довелося залучити спеціальну групу реагування. На одного з українців, задля безпеки, на деякий час наділи кайданки. Однак, як запевнив Міхаловський, чоловіки не чинили опору і швидко були звільнені.

З обома українцями провели бесіду, а до аеропорту прибув український консул. Незважаючи на інцидент, ніхто з них не був покараний, а лише отримав попередження.

Інцидент призвів до затримки рейсу Краків-Салоніки на годину. Після розв’язання ситуації Усик та його супутник залишили аеропорт і більше не поверталися.

Причини, через які особу, що супроводжувала Усика, не допустили на борт літака, представники прикордонної служби та аеропорту не розголошують.