Джерело: www.dniprotoday.com

У Кривому Розі завершилися пошуково-рятувальні роботи. Також вночі на 28 серпня ворог вкотре обстріляв Нікопольщину.

28 серпня у Кривому Розі оголошено день жалоби. Внаслідок нічного ракетного удару з 27 на 28 серпня, по готелю кількість загиблих зросла до чотирьох. Рятувальники протягом ночі продовжували розбирати завали, вдалося деблокувати тіло ще однієї людини. Про це повідомив голова Дніпровської обласної ради Микола Лукашук.

Ця трагедія стала черговим свідченням цинічного та жорстокого ставлення російських окупантів до мирного населення України. Ворог продовжує вбивати наших людей, не оминаючи навіть цивільні об’єкти. Цей злочин проти людяності не має прощення.

Висловлюю щирі співчуття родинам загиблих. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо. За всі військові злочини проти України настане справедлива відплата.- додав Микола Лукашук.

Вночі на 28 серпня ворог продовжував обстрілювати Нікопольщину. З вечора і до ранку російські війська завдавали ударів по Нікополю, Червоногригорівській та Марганецькій громадах з артилерії, дронів-камікадзе та «градів». Внаслідок обстрілів виникло кілька пожеж, було знищено господарську споруду, пошкоджено нежитлову будівлю, фітнес-центр та елементи інфраструктури. На щастя, обійшлося без людських жертв.

Інші громади Дніпровської області минулу ніч провели відносно спокійно.

Кривий Ріг оплакує жертв російського терору

Кривий Ріг оплакує жертв російського терору