Джерело: www.dniprotoday.com

Ярослав Водопянов здобув срібну медаль у стрибках в довжину на Чемпіонаті світу з легкої атлетики World Deaf Athletics Championshihs.

Ярослав Водоп’янов, колишній учень Криворізької спеціальної школи “Сузір’я”, підтвердив, що немає нічого неможливого, якщо вірити в себе та мати поруч людей, які тебе підтримують. Ярослав здобув срібну медаль у стрибках в довжину на Чемпіонаті світу з легкої атлетики World Deaf Athletics Championshihs, який відбувається зараз у Тайвані. Про це повідомив голова Дніпровської обласної ради Микола Лукашук.

“Сузір’я” – це школа, де навчаються діти з порушеннями слуху та мовлення. Саме тут Ярослав не лише здобув якісну освіту, а й знайшов “другу родину” та можливість розвивати свій спортивний талант. Викладачі школи розгледіли у хлопці неабиякі здібності та допомогли йому розкрити свій потенціал.

Щиро вітаємо Ярослава та його тренерів з цією блискучою перемогою! Їхня наполеглива праця та самовідданість принесли Україні чергову медаль на міжнародній арені.

Це не єдина перемога українських спортсменів на цьому Чемпіонаті. Збірну команду України, яка загалом налічує 20 атлетів, й далі чекають змагання, де вони зможуть продемонструвати свою майстерність та здобути нові нагороди. Бажаємо всім нашим спортсменам успіху та нових перемог! Нехай синьо-жовтий прапор гордо майорить на світових спортивних аренах!

Ця перемога Ярослава – це ще одне підтвердження того, що люди з інвалідністю можуть досягати неймовірних вершин, якщо мають поруч підтримку та віру в себе. Його історія надихає та мотивує йти до своїх мрій, незважаючи на будь-які перешкоди.