Джерело: www.dniprotoday.com

Між чоловіками виник конфлікт, в ході якого зловмисник завдав опоненту смертельні удари руками по тілу. За вчинений злочин чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі.

26 липня близько 15:30 до поліції надійшло повідомлення про вбивство на вул. Тополиній. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції №7 Дніпровського районного управління поліції. Про це повідомлено на сайті Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці виявили тіло 41-річного чоловіка. Оглядом місця події було встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок численних тілесних ушкоджень, завданих руками. В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 24-річний мешканець квартири, де стався злочин. З’ясувалося, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав смертельних ударів потерпілому.

Підозрюваний був затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України). За вчинений злочин йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Ця трагічна подія є нагадуванням про те, що будь-який конфлікт можна вирішити мирним шляхом. Не варто дозволяти емоціям брати гору над розумом, адже наслідки можуть бути непередбачуваними.