Джерело: www.dniprotoday.com

47-річний потерпілий з важкими тілеснними ушкодженнями був госпіталізований до реанімації, де, на жаль, помер від отриманих травм.

У Кам’янському 49-річного чоловіка затримали за підозрою у нанесенні ножових поранень, що призвели до смерті іншого чоловіка. Про це повідомлено на сайті Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Злочин стався 19 липня близько 22:30 біля одного з кафе на лівобережжі міста. За даними слідства, між двома чоловіками виникла сварка, під час якої підозрюваний завдав потерпілому ножових поранень, а потім втік з місця злочину. 47-річний потерпілий з важкими тілеснними ушкодженнями був госпіталізований до реанімації, де, на жаль, помер від отриманих травм.

Співробітники Кам’янського районного управління поліції вжили оперативних заходів та встановили особу та місцезнаходження підозрюваного. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Камянському 49-річний чоловік затриманий за напад з ножем