Джерело: www.dniprotoday.com

Дякуючи спільним зусиллям, ми можемо зробити життя людей, які постраждали від війни або хвороб, трохи кращим.

До однієї з лікарень Кривого Рогу було передано партію цінного обладнання від наших щедрих міжнародних партнерів. Ця значна допомога стане справжнім рятівним колом для поранених військових та людей, які борються з наслідками важких захворювань, адже вона суттєво покращить умови їхньої реабілітації. Про це повідомив голова Дніпровської обласної ради Микола Лукашук.

До лікарні було доставлено тренажери для реабілітації поранених військових, а також людей з ускладненнями після важких патологій. Матраци, візки, оглядові столи – усе, що потрібно для догляду за хворими.

Важливо підкреслити, що ця допомога стала можливою завдяки спільним зусиллям багатьох небайдужих людей та організацій: благодійного фонду “Люкрейн”, обласних депутатів, голови фракції «Слуга Народу» у Криворізькій міській раді Олександра Фастовця. 

Дякую за регулярну допомогу й підтримку БФ «Люкрейн», нашим обласним депутатам, голові фракції «Слуга Народу» у Криворізькій міській раді Олександру Фастовцю та усім, хто долучився! – додав Микола Лукашук.

Обладнання для криворізької лікарні від міжнародних партнерів

Обладнання для криворізької лікарні від міжнародних партнерів

Обладнання для криворізької лікарні від міжнародних партнерів