Джерело: www.dniprotoday.com

Після скоєння злочину зловмисник не втік, а просто пішов спати до іншої кімнати. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

17 липня до поліції зателефонував чоловік та повідомив про те, що його сусідку вбили. Про це повідомлено на сайті головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Дніпровського районного управління поліції. Під час розслідування було встановлено, що між жінкою та 39-річним чоловіком, який проживав з нею, виникла сварка. У ході конфлікту чоловік завдав жінці численних ударів по голові, від яких вона померла.

Зловмисник, який вже мав судимість за подібні злочини, був затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 18 липня йому було повідомлено про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілої (ч. 2 ст. 121 ККУ). Максимальне покарання за даним злочином сягає 10 років позбавлення волі.

Ця трагічна подія знову піднімає гострі питання про домашнє насильство та необхідність вжиття заходів щодо його запобігання. Важливо пам’ятати, що жодна людина не заслуговує на насильство. Якщо ви або хтось із ваших знайомих стали жертвою домашнього насильства, не мовчіть, звертайтеся за допомогою!

Існують гарячі лінії та організації, які можуть надати вам підтримку та допомогу:

  • Національна гаряча лінія з питань домашнього насильства: 116 123