Джерело: www.dniprotoday.com

У Кривому Розі рецидивіст з москви обікрав і двічі зґвалтував жінку, а також намагався скоїти сексуальний злочин щодо неповнолітньої. У залі суду злодій просив дати менший термін, оскільки був пяний.

Уродженець москви пів дня водив по місту жительку Кривого Рогу, та неодноразово ґвалтував. Окрім того, він напав на неповнолітню дівчинку, якій дивом вдалося відбитися від збоченця. Про це стало відомо з реєстру судових рішень.

За повідомленням, до цього злочинець вже неодноразово чинив сексуальну наругу та крадіжки і неодноразово був засуджений за подібні злочини. З ув’язнення уродженець москви звільнився умовно-достроково.

30 січня 2024 року злодій накинувся на неповнолітню у під’їзді на сходовому майданчику. Погрожуючи їй ножем, рецидивіст змусив дівчину зайти у квартиру, залякував її і намагався зґвалтувати. Втім, дівчина зуміла відбитися, декілька разів вгативши нападника по голові попільничкою, після чого він втік.

А вже 1 лютого недолюдок напав на жінку. Він вхопив її за волосся, приставив до спини гранату, зняв із неї усі золоті прикраси та зґвалтував. Після цього уродженець москви затяг постраждалу до готелю, і повторно вчинив наругу вже в номері. На щастя, жінці вдалося втекти та викликати поліцію. Того ж дня чоловіка затримали.

У залі суду злочинець каявся та просив про м’яке покарання, і навіть перепросив у всіх потерпілих, оскільки йому буцімто соромно за вчинене і він був п’яним. Ґвалтівника засудили до 10 років позбавлення волі. 

Нагадуємо, що московити щодня обстрілюють мирних жителів Нікополя. А ще катують українців на окупованих територіях.