Джерело: www.dniprotoday.com

Вибухова хвиля від удару балістичної ракети пошкодила школу та дитячий садочок. Пошкодження навчальних закладів виявилися найбільшими з тих, що були зафіксовані з початку війни.

У ніч проти 1 липня окупаційні війська рф вдарили по Дніпру балістичними ракетами. Унаслідок атаки, як ми писали раніше, отримали поранення семеро людей, зокрема 15-річний підліток. Окрім того, як повідомляє Департамент гуманітарної політики Дніпровської міської ради,  нічна атака окупантів пошкодила більше навчальних закладів, ніж за весь час війни.

Так, через удар московитів у середній загальній школі №140 вилетіли 167 вікон. У садочку №347 – 11 вікон. Загалом вибухова хвиля вибила 178 вікон. Це найбільші зафіксовані пошкодження. Все це вчергове підтверджує: війська рф навмисно гатять по цивільним об’єктам.

У Дніпрі вибух ворожої ракети зачепив дитячий садок і школу

У Дніпрі вибух ворожої ракети зачепив дитячий садок і школу

У Дніпрі вибух ворожої ракети зачепив дитячий садок і школу

Нагадуємо, що це не єдиний приклад того, як сили країни-терориста завдають «високоточних» ударів. Дніпровщину обстрілюють систематично, особливо стосується це районів, що розташовані поряд із лінією зіткнення. Зокрема на Нікопольщині московити щодня нищать будинки і ледь не щотижня ранять чи вбивають людей.