Джерело: www.dniprotoday.com

Меморіальні знаки встановили чотирьом випускникам. Віддати шану загиблим прийшли сімї, представники влади, громади та навчального закладу.

На фасаді ліцею №3 у Підгородненській громаді, що на Дніпровщині, відкрили меморіальні дошки, щоб вшанувати випускників, які поклали життя на війні. Про це повідомляє Підгородненська громада.

Меморіальні знаки встановили чотирьом захисникам: Євгенові Клименку, Сергію Бистрову, Сергієві Микитчуку та Миколі Гуденку. Всі вони колись навчалися у ліцеї.

На відкриття прийшли родини полеглих воїнів, представники громади, влади та ліцею. Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання та поклали до дошок квіти. Захід закінчили, вручивши посмертно орден «За мужність» ІІІ ступеня родині загиблого бійця Руслана Огінського.

Цей день став нагадуванням про велику жертву наших воїнів, які віддали свої життя заради миру та свободи. Пам’ять про них житиме в наших серцях вічно. Низький уклін вам! – пишуть представники Підгородненської громади.

На фасаді школи на Дніпровщині відкрили меморіальні дошки загиблим

Нагадуємо, раніше ми писали про те, що на Нікопольщині загинув молодий співробітник ДСНС, який під час гасіння пожежі потрапив під повторний удар окупантів.