Джерело: www.dniprotoday.com

Ця подія – чудова можливість розширити світогляд, дізнатися трохи більше про рідне місто, поринути в його історію та просто цікаво і весело провести день.

Хочете дізнатися щось цікаве про рідне місто? Молодіжний центр запрошує усіх охочих на безкоштовну екскурсію «Історія твого Міста: електротранспортом Дніпра».

Під час екскурсії ви дізнаєтеся про шлях дніпровських тролейбусів, і яка країна зробила найбільший внесок у розбудову трамвайних мереж. Ви дізнаєтеся, якою мала бути схема метро Дніпра, і наскільки вона відрізняється від актуальної.

На вас чекають:

  • Подорож на трамваї та тролейбусі, спеціально виділених для екскурсії.
  • Відвідування трамвайного депо, де ви зможете побачити цікаві експонати та дізнатися про історію та роботу цього важливого підприємства.
  • Унікальна можливість побачити, як запускаються трамваї!

Це чудова можливість розширити свої знання про рідне місто. Екскурсія – це дивовижна мандрівка у часі. Під час неї ви не тільки поринете у минуле, але й цікаво проведете день.

Деталі

  • Коли: 26 червня, о 14:30;
  • Де: екскурсія розпочнеться біля зупинки трамвая «вул. Центральна» (біля каруселі);
  • Скільки: участь безкоштовна, але попередня реєстрація обов’язкова. Зареєструватися ви можете за посиланням.

Не пропустіть цю унікальну можливість відсвяткувати 127-му річницю дніпровського трамвая. Мандруйте історією електротранспорту!

Нагадуємо, що у Дніпрі директорка Маріупольської школи мистецтв проведе безоплатні сесії арт-терапії для дітей та дорослих.