Джерело: www.dniprotoday.com

За словами організаторів, в умовах війни важливо приділяти увагу військовій грамотності та військової підготовки цивільних. 

У Дніпрі на базі освітньо-культурного та волонтерського Гончаренко центру проведуть цикл безоплатних теоретично-практичних воркшопів з військової обізнаності. На дніпрян чекають три заняття від інструкторів центру військової підготовки «Січеслав».

За словами організаторів, в умовах війни важливо приділяти увагу військовій грамотності та військової підготовки цивільних. 

Практичні заняття з військової обізнаності у Дніпрі

Сьогодні українцям як ніколи потрібні знання про поводження зі зброєю, самооборону та домедичну допомогу. Тож наша команда проведе серію тренінгів з військової обізнаності для цивільних. Говоритимемо про радіаційний, хімічний та біологічний захист, мінну безпеку та поводження зі стрілецькою зброєю. Буде не лише теорія, а й багато практики, — зазначають у Гончаренко центрі Дніпро. 

Там також додають: учасники пройдуть три воркшопи від інструкторів центру військової підготовки «Січеслав»:

23 березня о 17:00: «Радіаційний, хімічний та біологічний захист. Теорія і практика», викладач — Микола Шапа, інструктор центру. Зареєструватися можна за цим посиланням. 

30 березня о 17:00: «Мінна безпека. Теорія та практика», викладач — Олег «Ворон» Черненко, директор центру. Зареєструватися можна за цим посиланням. 

6 квітня о 17:00: «Стрілецька зброя. Теорія та практика», викладач —  Ігор «Стрілець» Кравець, інструктор центру. Зареєструватися можна за цим посиланням. 

Додамо, Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році. Головна ціль проєкту – надихати та надавати необхідні знання людям будь-якого віку для покращення їхнього майбутнього. Важлива складова проєкту – платформа Гончаренко Центр. Онлайн, що пропонує безкоштовні уроки іноземних мов для всіх охочих.

До слова, чи знали Ви яку знижку на пальне пропонує відтепер WOG клієнтам YASNO?