Джерело: www.dniprotoday.com

Місцева влада закликає жителів Нікопольщини бути обережними та дотримуватися правил безпеки під час повітряної тривоги.

15 червня російські окупанти завдали чергових ударів по Нікопольщині, випустивши по мирних містах та селах дрони-камікадзе та снаряди з артилерійських гармат. Цього разу під прицілом опинилися Нікополь, Марганець, Мирівська та Покровська сільськи територіальні громади. Про це повідомлено на фейсбук сторінці Головного управління Національної поліції у Дніпровській області.

Зранку 16 червня атаки повторилися. Внаслідок обстрілів пошкоджено комунальне підприємство, готель, приватні будинки, господарські споруди, паркани, газогони та лінії електромереж. В будівлях пробило стіни, потрощило дах та стелю, посипалися шибки на вікнах, понівечило майно людей. Правоохоронці працюють на місці події та з’ясовують остаточні наслідки вранішніх обстрілів Нікопольщини.

Окупанти цілеспрямовано тероризують мирне населення, завдаючи ударів по житлових кварталах, інфраструктурних об’єктах та промислових підприємствах. Жителі Нікопольщини змушені жити під постійною загрозою ворожих атак. Українські військові мужньо обороняють нашу землю, даючи відсіч ворогу. Рятувальники та комунальні служби роблять все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від обстрілів.

Ми віримо в нашу Перемогу та в те, що всі злочинці, які тероризують мирне населення України, понесуть справедливу кару!

Окупанти не вщухають: чергові атаки по Нікопольщині