Джерело: www.dniprotoday.com

Медики швидкої допомоги доставили потерпілого з ножовим пораненням до лікарні. Підозрюваного затримали поліцейські. Зараз йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Вчора, 13 червня, у Дніпрі сталася жахлива подія, яка ледь не закінчилась трагедією. 58-річний чоловік, завдав ножового поранення своєму 49-річному знайомому під час словесного конфлікту. Про це повідомлено на сайті Головного управління Національної поліції Дніпровської області.

Як стало відомо, інцидент стався біля пункту приймання вторинної сировини, де працював потерпілий. До нього у розпал робочого дня завітав його товариш. З невідомих наразі причин між чоловіками виникла сварка, яка швидко переросла у жорстоке протистояння. 58-річний чоловік, не стримуючи гніву, схопив ніж і завдав ним удару своєму 49-річному знайомому.

Медики, які прибули на місце події, оглянули потерпілого та госпіталізували його до лікарні з ножовим пораненням. На місце події прибули також співробітники поліції відділення поліції №1 Дніпровського районного управління. Їм вдалося встановити обставини злочину та затримати підозрюваного.

58-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У нього також вилучили знаряддя злочину – ніж. Сьогодні, 14 червня, слідчі відділення поліції повідомили затриманому про підозру за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Наразі триває слідство. Правоохоронці збирають усі необхідні докази та свідчення, щоб встановити остаточні обставини цієї трагічної події.

У Дніпрі трагічно закінчилася суперечка між знайомими